Anna itsellesi pieni hetki aikaa rentoutumiseen sekä palautumiseen hyvinvointihuoneessa.

Hyvinvointihuone Iisii tarjoilee sanansa mukaisesti hyvinvointia. Hyvinvointialojen yrittäjät ottavat asiakkaita vastaan hoitohuoneessa.

Mikäli sinulla on hyvinvointialan yritys ja haluaisit ottaa asiakkaitasi vastaan näissä tiloissa, ota yhteyttä Satuun. p. 044 2017 778

Sinut ilolla ottavat vastaan:

Timo Isokuva.jpg

Jaakko Vihriälä
Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, naprapaatti

Laaja-alainen tuki- ja liikuntaelinten ammattilainen. Jaakko on ollut alalla ja iholla jo vuodesta 1998!

Hänen repertuaariin kuuluvat monipuolisesti tuki- ja liikuntaperäisten ongelmien tutkiminen ja hoito. Tyypillinen asiakas kärsii lonkan, rangan tai niska-hartiaseudun ongelmista. Aktiivisena saliharjoittelijana Jaakko ohjaa mielellään asiakkaitaan hoitoa tehostavan ja oikeantyyppisen saliharjoittelun pariin.

Naprapaatti AMK 2009
Koututettu hieroja / urheiluhieroja 1998
Functional Range Realise, lihaskalvokäsittelyt 2011
Record- ohjaaja
Vuosittaiset manuaaliset lääketieteen koulutukset
Ajanvaraus p. 040 7070 172


 

Timo Mällinen
Koulutettu hieroja, Shiatsu-terapeutti ja liikuntaneuvoja

Olen valmistunut Shiatsu-terapeutiksi 1993, Koulutetuksi hierojaksi 2016 ja liikuntaneuvojaksi 2020. Mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöntekijän koulutuksen olen saanut 1997.

Urheilu on aina ollut olennainen osa elämääni. Olen harjoitellut erilaisia kamppailulajeja vuosien varrella ja opiskellut valmentamista siinä ohessa. Luonnollisesti myös  kuntosali- ja muut harjoitteet ovat tulleet tutuksi. Syvennän koko ajan opintojani liikunnasta, valmentamisesta ja ravintotieteestä. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti terveysliikunta ja kuntoliikunta, joita pyrin edistämään asiakkaillani ns. arkiliikunnan keinoin. 

 

Paula Harju

Koulutettu hieroja, turvehoitaja ja joogaohjaaja

Valmistuin hierojaksi vuoden 2020 jouluna ja teen hieronnan lisäksi turvehoitoja, äänimaljahoitoja sekä toimin joogaohjaajana. Turvehoitoja olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien Haukiputaalla. Olen opiskellut myös kiinalaista lääketiedettä, jonka tuomaa osaamista hyödynnän jokaisessa hoidossa. Neuloja minulla ei kuitenkaan mukana ole.

Jokainen meistä on uniikki ja siksi jokainen hoito tehdään kehon ja mielen sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Varaa aikasi hoitoihin numerosta 044-3024805.

essi.jpg

Essi Stenroth

Tmi Upia

Microplading sekä kestopigmentointi.

Kestopigmentoinnin peruskoulutus 6 / 2020, tekniikkakoulutus puuteritekniikkaan ja karvatekniikkaan 1 / 2021, microplading peruskoulutus

4 / 2021 ja muita tekniikkakoulutuksia matkan varrella.

FIR- hyvinvointipussi

FIR65º Hyvinvointipussi eli ”infrapunamakuupussi” on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva ”infrapunasäteilyä” tuottava innovatiivinen tuotesovellus.

FIR65º Hyvinvointipussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa sinua tehokkaasti painonhallinnassa, palautumisessa, ihon hoidossa, lihaskipujen lievittämiseen sekä se nostaa vireystasoasi. Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia koko makuupussiin, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti erittäin lyhyessä käyttöajassa. Siinä yhdistyvät hyvinvointi- ja painonhalluntatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon.

Urheilijoille tuote soveltuu erittäin loistavasti kehon palautumista nopeuttavaksi toimenpiteeksi kovien fyysisten suoritusten jälkeen. Tätä on tutkittu Kuortane Testing Lab tutkimuksissa ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia urheilijan palautumiseen selkeästi vaikuttavana toimenpiteenä.

Tuotteen käytön jälkeen koet erittäin piristävän vaikutuksen! Vireystasosi nousee selkeästi!

FIR65º Hyvinvointipussia käytetään mm. urheilijoilla palautumiseen, lihaskipuihin, reumaatikoille, psoriaksen ja huonon ihon hoitoon, vireystason kohottamiseen.

 Hyvinvointipussi on erittäin turvallinen tuote, jossa on avaruuskankaasta ”Space Carbon Fiber” valmistetun makuupussin sisään upotettu erilliset FIR -infrapunalämmityskentät, joita voidaan säätää erillisestä ohjausyksiköstä.

Lähde; https://www.fir65.com/sovellukset/kuluttaja-tuotteistus/fir65o-hyvinvointipussi/