Acupuncture

Anna itsellesi pieni hetki aikaa rentoutumiseen sekä palautumiseen hyvinvointihuoneessa.

Hyvinvointihuone Iisii tarjoilee sanansa mukaisesti hyvinvointia. Hyvinvointialojen yrittäjät ottavat asiakkaita vastaan hoitohuoneessa.

Mikäli sinulla on hyvinvointialan yritys ja haluaisit ottaa asiakkaitasi vastaan näissä tiloissa, ota yhteyttä Satuun. p. 044 2017 778

Sinut ilolla ottavat vastaan:

Miatervo.png

Mia Tervo
Fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, PhysioPilates -ohjaaja (III-taso), äitiysliikunta ja -tanssi

Fysioterapia ja liikunta-alan moniosaaja, jolle kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys on sydämen asia. Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2014, ja tehnyt siitä lähtien töitä yrittäjänä tuki- ja liikuntaelimistön, erityisesti niska-hartiaseudun ja alaselkävaivojen parissa. Olen toiminut myös kouluttajana tanssiliikunnan saralla sekä tule-asiantuntijana liikunnanohjaustiimissä Espoossa. Erityisenä mielenkiinnon kohteena on vuodesta 2016 lähtien ollut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia. Vastaanotolleni voit tulla tuki- ja liikuntaelimistön kipujen ja vaivojen tiimoilta. Äitiysfysioterapeuttina hoidan myös raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä sekä naisia, joilla on kulunut synnytyksestä jo reilummin aikaa.

Koulutustausta: Fysioterapeutti (AMK) Äitiysfysioterapia äidin hyvinvoinnin tukena pitkä täydennyskoulutus (koulutus käynnissä) MamaMassage® äitiyshierontaa raskaanaoleville ja synnytyksestä palautuville -koulutus Back to Basics koulutus fysioterapeuteille PhysioPilates pitkä ohjaajakoulutus, tasot I-III Raskaanaolevan ja synnyttäneen asiakkaan liikunta ja pilatesharjoittelu Pilatesmetodin hyödyntäminen fysioterapian tule-asiakkaan ohjaamisessa Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio, Alaselkävaivojen diagnoosikohtainen harjoittelu Kävelyn havainnointi ja ohjaaminen Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi (C1/C2) Lukemattomia ryhmä- ja tanssiliikunnan koulutuksia vuosina 2004-2017

Timo Isokuva.jpg
essi.jpg
Rock Balancing
paulankuva.jpg

Timo Mällinen
Koulutettu hieroja, Shiatsu-terapeutti ja liikuntaneuvoja

Olen valmistunut Shiatsu-terapeutiksi 1993, Koulutetuksi hierojaksi 2016 ja liikuntaneuvojaksi 2020. Mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöntekijän koulutuksen olen saanut 1997.

Urheilu on aina ollut olennainen osa elämääni. Olen harjoitellut erilaisia kamppailulajeja vuosien varrella ja opiskellut valmentamista siinä ohessa. Luonnollisesti myös  kuntosali- ja muut harjoitteet ovat tulleet tutuksi. Syvennän koko ajan opintojani liikunnasta, valmentamisesta ja ravintotieteestä. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti terveysliikunta ja kuntoliikunta, joita pyrin edistämään asiakkaillani ns. arkiliikunnan keinoin. 


 

Essi Stenroth

Microplading sekä kestopigmentointi.

Kestopigmentoinnin peruskoulutus 6 / 2020, tekniikkakoulutus puuteritekniikkaan ja karvatekniikkaan 1 / 2021, microplading peruskoulutus

4 / 2021 ja muita tekniikkakoulutuksia matkan varrella.

FIR- hyvinvointipussi

FIR65º Hyvinvointipussi eli ”infrapunamakuupussi” on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva ”infrapunasäteilyä” tuottava innovatiivinen tuotesovellus.

FIR65º Hyvinvointipussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa sinua tehokkaasti painonhallinnassa, palautumisessa, ihon hoidossa, lihaskipujen lievittämiseen sekä se nostaa vireystasoasi. Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia koko makuupussiin, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti erittäin lyhyessä käyttöajassa. Siinä yhdistyvät hyvinvointi- ja painonhalluntatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon.

Urheilijoille tuote soveltuu erittäin loistavasti kehon palautumista nopeuttavaksi toimenpiteeksi kovien fyysisten suoritusten jälkeen. Tätä on tutkittu Kuortane Testing Lab tutkimuksissa ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia urheilijan palautumiseen selkeästi vaikuttavana toimenpiteenä.

Tuotteen käytön jälkeen koet erittäin piristävän vaikutuksen! Vireystasosi nousee selkeästi!

FIR65º Hyvinvointipussia käytetään mm. urheilijoilla palautumiseen, lihaskipuihin, reumaatikoille, psoriaksen ja huonon ihon hoitoon, vireystason kohottamiseen.

 Hyvinvointipussi on erittäin turvallinen tuote, jossa on avaruuskankaasta ”Space Carbon Fiber” valmistetun makuupussin sisään upotettu erilliset FIR -infrapunalämmityskentät, joita voidaan säätää erillisestä ohjausyksiköstä.

Lähde; https://www.fir65.com/sovellukset/kuluttaja-tuotteistus/fir65o-hyvinvointipussi/

Paula Harju

Koulutettu hieroja, turvehoitaja ja joogaohjaaja

Valmistuin hierojaksi vuoden 2020 jouluna ja teen hieronnan lisäksi turvehoitoja, äänimaljahoitoja sekä toimin joogaohjaajana. Turvehoitoja olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien Haukiputaalla. Olen opiskellut myös kiinalaista lääketiedettä, jonka tuomaa osaamista hyödynnän jokaisessa hoidossa. Neuloja minulla ei kuitenkaan mukana ole.

Jokainen meistä on uniikki ja siksi jokainen hoito tehdään kehon ja mielen sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Varaa aikasi hoitoihin numerosta 044-3024805.

IMG_20210601_150818.jpg

Jaakko Vihriälä
Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, naprapaatti

Laaja-alainen tuki- ja liikuntaelinten ammattilainen. Jaakko on ollut alalla ja iholla jo vuodesta 1998!

Hänen repertuaariin kuuluvat monipuolisesti tuki- ja liikuntaperäisten ongelmien tutkiminen ja hoito. Tyypillinen asiakas kärsii lonkan, rangan tai niska-hartiaseudun ongelmista. Aktiivisena saliharjoittelijana Jaakko ohjaa mielellään asiakkaitaan hoitoa tehostavan ja oikeantyyppisen saliharjoittelun pariin.

Naprapaatti AMK 2009
Koututettu hieroja / urheiluhieroja 1998
Functional Range Realise, lihaskalvokäsittelyt 2011
Record- ohjaaja
Vuosittaiset manuaaliset lääketieteen koulutukset
Ajanvaraus p. 040 7070 172