Anna itsellesi pieni hetki aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen hyvinvointihuoneessa.

Hyvinvointihuone Iisii tarjoilee sanansa mukaisesti hyvinvointia. Hyvinvointialojen yrittäjät ottavat asiakkaita vastaan hoitohuoneessa.

Mikäli sinulla on hyvinvointialan yritys ja haluaisit ottaa asiakkaitasi vastaan näissä tiloissa, ota yhteyttä Satuun. p. 044 2017 778

Sinut ilolla ottavat vastaan:

Timo Mällinen

Koulutettu hieroja, Shiatsu-terapeutti ja liikuntaneuvoja

Olen valmistunut Shiatsu-terapeutiksi 1993, Koulutetuksi hierojaksi 2016 ja liikuntaneuvojaksi 2020. Mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöntekijän koulutuksen olen saanut 1997.

Urheilu on aina ollut olennainen osa elämääni. Olen harjoitellut erilaisia kamppailulajeja vuosien varrella ja opiskellut valmentamista siinä ohessa. Luonnollisesti myös  kuntosali- ja muut harjoitteet ovat tulleet tutuksi. Syvennän koko ajan opintojani liikunnasta, valmentamisesta ja ravintotieteestä. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti terveysliikunta ja kuntoliikunta, joita pyrin edistämään asiakkaillani ns. arkiliikunnan keinoin. 

Varaa aikasi ajanvarauksesta tai p. 044 2017 778

Paula Harju

Koulutettu hieroja, turvehoitaja ja joogaohjaaja

Valmistuin hierojaksi vuoden 2020 jouluna ja teen hieronnan lisäksi turvehoitoja, äänimaljahoitoja sekä toimin joogaohjaajana. Turvehoitoja olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien Haukiputaalla. Olen opiskellut myös kiinalaista lääketiedettä, jonka tuomaa osaamista hyödynnän jokaisessa hoidossa. Neuloja minulla ei kuitenkaan mukana ole.

Jokainen meistä on uniikki ja siksi jokainen hoito tehdään kehon ja mielen sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Varaa aikasi hoitoihin numerosta 044-3024805.

©2019 by Satun Jumpat. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now